Няколко часа по-късно кадрите са изтрити, но са били видяни от

...
Няколко часа по-късно кадрите са изтрити, но са били видяни от
Коментари Харесай

Тийнейджъри от 3 училища пребиха връстничка във Варна и заснеха клипове

Няколко часа по-късно кадрите са изтрити, само че са били забелязани от шефове на учебни заведения, които разпознават свои възпитаници взели участие в експанзията. До момента е открито, че измежду побойниците са възпитаници от Професионалната гимназия по текстил и фешън дизайн, Професионална гимназия по стопанска система " Д-р Иван Богоров “ и Професионална гимназия по сторителство, геодезия и архитектура " Васил Левски “.

От Регионалното ръководство по образованието са подали сигнали до Агенцията за протекция на детето и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Образувано е досъдебно произвеждане в Първо районно ръководство. Инициирани са и инспекции в учебните заведения, в които се знае, че са открити участници в това действие, с цел да окаже поддръжка на учителите при използване на механизма за среща с родителите на учениците показали експанзия.

" Полицията продължава установяването на още лица, взели участие в действието ", заяви началникът на Регионалното ръководство на образованието във Варна Ирена Радева. Тя добави, че евентуално ще има разследане и за приключване на персонални данни, защото са били оповестени адреси, имена и фотоси.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР